top of page

John Foley

Caring for Excellence

Livsviktiga metoder för att skapa tillit och högpresterande arbetsgrupper!

 

John har sin bakgrund från att vara "förstepilot" inom Blue Angels - som består av speciellt utvalda piloterna från det amerikanska marinens elitgrupp.  Han kommer att dela med sig av deras metoder och ge tips för att bygga högpresterande team.

 

John och hans team flög sina flygplan i extremt avancerade formationer, ibland bara 45 centimeter från varandra, i hastigheter över 1000 kilometer per timme. För att överleva byggde de en extremt stark kultur av starkt förtroende, tillit och ledarskap som också kunde omvandla livsfarliga flyguppdrag till fantastiska upplevelser för flera miljoner åskådare varje år. Se några av hans inspirerande videos här.

 

John använder de intensiva erfarenheterna som en grund för att motivera team och grupper att skapa en orädd miljö där alla kan utnyttja sin fulla potential. Han är idag ansedd som en av världens mest eftertraktade organisationsutvecklare och föreläsare och har en Sloan Fellow på Stanford School of Business. Hans utgångspunkt för att skapa högpresterande team är att bygga kulturer av execellens och av omtanke! I april 2020 kommer han speciellt inbjuden som vän och huvudtalare på Engagemangsforum 2020.

 

Varmt välkommen - informationen uppdateras löpande!

Skicka ett intressemail till oss!

bottom of page