top of page

Prova på samverkan i världsklass

Provsimma på sista kostnadsfria kraftrummet innan sommaren!

Jag träffade en pappa till yngsta sonens klasskamrat. Vi kom in

på Corona och fick frågan  hur det påverkar oss på Real8. Jag

blev lite nöjd med mitt svar och kände jag ville dela. Svaret som

kom lät ungefär så här:

 

"Vi skapar samverkan i världsklass. Och när vi beskriver hur och

vad vi åstadkommer - så låter det ungefär som mycket annat.

Men det är det faktiskt inte. Problemet är att det är svårt att

beskriva i ord vad skillnaden är. Det är ungefär som att man skulle kunna skapa en genuin förståelse för simning som träningsform för någon som inte badat förut.

 

Visst: Det är en av den bästa och mest mångsida träningsformerna, är skonsamt mot leder, ger träning för hela kroppen och dessutom för psyket och så vidare. Men det skulle kunna handla om vilken annan träningsform som helst.

 

För det bästa sättet att uppleva simning är att faktiskt själv simma i vatten. Vattnet gör hela skillnaden!

 

Det samma gäller Real8: Vi arbetar med mycket starka processer som du måste uppleva själv. En beskrivning skulle kunna ge dig mer kött på benen. Men det är först efter du har provat som du får förmågan att knyta ihop informationen med din upplevelse. Orden låter ungefär såhär:

 

  • Du skulle kunna få ta del av vetenskapliga rön och psykologiska formler som "bevis" för kraften och tillvägagångssätten. 

  • Du skulle kunna häpnas över våra påståenden om att "På tre minuter skapar du garanterat ökat engagemang och starkare framdrift hos dig och din grupp".

  • Du kanske skulle höja på ögonbrynen kring de kraftfulla skillnader i resultat som våra processer åstadkommer.

  • Några citat från överraskade kunder/deltagare typ "Det här trodde jag aldrig vi skulle uppnå på så kort tid. Det här kommer jag köra med gruppen imorgon" skulle förhoppningsvis skapa visst intresse hos dig. 

 

Men igen…det låter säkerligen som mycket annat.  Men processerna vi använder ÄR något annorlunda. För det är först när du har simmat som du förstår vad det innebär.

 

Processerna har vi lyckats överföra till online-lösningar med samma starka resultat och på samma korta tid och som gör det enklare för alla att ta del av. Så Corona har faktiskt bidragit till att vi breddat våra möjligheter för fler att prova på våra processer.  Så svaret till hur det går för oss är att - förutom all misär den har skapat - så vi har faktiskt nått många fler som vi inte hade nått annars."

Du som har läst ändå hit ska få din rättmätiga belöning. Vi kör vår sista ”provsimning” av processen 22a juni kl 15:00 på webben. Vi kallar det vårt "Virtuella kraftrum". Läs mer och anmäl dig här.


 

Happy friends diving from sailing boat i
bottom of page