Webbseminarium: Så skapar du högre prestationer i ditt team! Få platser kvar!

Högt engagemang och goda resultat går hand i hand - det vet du. Men hur kan du som ledare bidra att alla mår bra samtidigt som alla behöver ha ett tydligt resultatfokus?

Anmälan är stängd.
Se andra evenemang
Webbseminarium: Så skapar du högre prestationer i ditt team! Få platser kvar!

Tid & Plats

21 jan. 2020 08:00 – 8:45

Webbmöte

Om...

Vägen till höga prestationer går via psykologisk trygghet.

Kostnadsfritt webinarium om ”Caring for excellence” 

En av världens mest anlitade föreläsare om högpresterande team - John Foley - kommer till Stockholm och Real Forum 2020. Han är författare och fd förstepilot vid amerikanska arméns uppvisningsteam Blue Angels. I april kommer han till Sverige men redan nu kan du ta del av några av hans redskap. Under ett intensiv 45 minuters webinarium för du ta del av:

  • teorierna kring psykolog trygghet 
  • insikt i vilka delar som du som ledare bör satsa på för att öka engagemanget och resultaten i organisationen.  
  • smaka på några av John Foleys viktigaste ingredienser för att skapa tillit, förtroende, stark gruppkänsla och höga resultat.

Vi gör detta för att du skall få en försmak av Johns föreläsning i april och samtidigt får du, direkt under webinariumet, en kärnfull inblick och värdefulla tips att ta med hem efter morgonens webinarium. Under webinariumet får du träffa Jan Orvegård och Joakim Ahlström som delar med sig lärdomar från att skapa psykologisk trygghet och går igenom sina sammanfattningar av Johns budskap inför hans besök i Stockholm.

När: Tisdag 21/1 kl 08:00 - 08:45

Hur: Via webben, du får en länk dagen innan webinariumet

Pris: Kostnadsfritt