Tillit, energi och stärkande samverkan: Fysiskt frukostmöte

Under en energigivande och kostnadsfri morgontimme expanderar du din förmåga att utveckla ledarskap, engagemang och laganda i din organisation.

Registration is Closed
See other events
Tillit, energi och stärkande samverkan: Fysiskt frukostmöte

Tid & Plats

28 maj 2021 07:30 – 09:00 CEST

Hotell Hellsten, Luntmakargatan 68, 113 51 Stockholm, Sweden

Om...

Öka energin och framgångsviljan i din organisation - testa samverkansformatet som skapar vi-känsla i världsklass

Under en intensiv session kommer du att få testa ett gruppbaserat samverkansformat som skapar förutsättningar för den förändring som behöver ske. Formatet skapar ett sammanhang där alla på allvar vågar lyssna på sig själva och varandra. Det frammanar mod, energi och framgångsvilja. Det skapar ett rum för djup mänsklig utveckling, som i sin tur möjliggör framgångsrik utveckling av affärer, processer och organisationer.

Formatet är enkelt att förstå och förbluffande effektfullt. Det tar utgångspunkt i behov vi alla har: Att bli sedd och bekräftad, att få säga det som behöver sägas, och att ta avstamp i sina egna och varandras drivkrafter. Effekterna märks redan vid första sessionen – och om ni använder er av formatet regelbundet garanterar vi en bestående förbättring av er förmåga att samverka och prestera tillsammans. Ni stärker era relationer, växer som människor och skapar den tillit och trygghet som behövs för att våga släppa begränsande mönster och få ut maximalt av gruppens potential. Ni lyckas med det ni tidigare misslyckats med, och skapar resultat ni aldrig tidigare uppnått.

Under detta kostnadsfria frukostmöte i centrala Stockholm får du ta del av okomplicerade metoder som du kan tillämpa direkt för att göra positiv skillnad i din vardag.

 

Varmt välkommen att ta del av senaste rönen och de mest verkningsfulla metoderna för att utveckla självledarskap, laganda och engagemang i din organisation.

 

Frukostledare är insiktspionjärerna Joakim Ahlström, Ola Ljunggren Bergeå och Jan Orvegård.

Tider: Frukost startar vid 07:30. Seminariet börjar 08:00.

Plats: Centralt i Stockholm. Luntmakargatan 68 Hotell Hellsten 

Corona: På grund av rådande rekommendationer så är antalet deltagarplatser mycket begränsade - så boka i tid.