Snabbspåret till högre prestationer!

En högintensiv Insiktsworkshop för högre engagemang och prestationer i företaget! Lär dig en unik trestegsprocess för psykologisk trygghet och högre engagemang, Under fyra intensiva timmar expanderar du din förmåga att utveckla ledarskap, självledarskap, engagemang och laganda i din organisation.

Registration is Closed
See other events
Snabbspåret till högre prestationer!

Tid & Plats

13 maj 2020 08:00 – 12:30

Centralt i Stockholm

Om...

Kortfattat:

Högintensiv Insiktsworkshop där du under en förmiddag får lära dig och också prova på en unik och extremt kraftfull samverkansmetod  "The Beyond Process" som skapar psykologisk trygghet och bygger på Connect-Align-Commit. Du får nyckeln till att - på mycket kort tid aktivera ditt och andras engagemang och till att skapa äkta "Commitment"

----------------------

Tillit och äkta samverkan - på riktigt!

För dig är det här sannolikt inget nytt. Du har sett det i din vardag, du har tagit del av forskningen som understryker det självklara - att det inte är vår utbildning, våra verktyg eller våra processer som skapar framgång! Nej, det är istället det osynliga kitt som binder oss samman, våra relationer och det klimat vi tillsammans skapar – som ger det riktiga effekten.

 

Lär dig hur - på riktigt!

Så, varför läggs det inte mer tid och resurser på det, trots att vi alla känner frustrationen på de uteblivna resultaten och de missade målen? Svaret är enkelt. Vi vet inte hur!!

  • Vet du exempelvis hur du kopplar ihop individens egna drivkrafter med organisationens strategier, mål och aktiviteter?
  • Känner du dig trygg med hur du får organisationens delar att fungera som en följsam enhet, istället för att fastna i ständiga vi-och-dem-resonemang?

Allt detta går att fixa till och det behöver inte ens vara svårt. När du förstår de mänskliga mekanismerna bakom djup tillit och äkta samverkan blir det till och med enkelt.

 

Påbörja resan till psykologisk trygghet på några minuter!

Forskningen visar tydligt att det är den psykologiska tryggheten hos en grupp människor som har störst påverkan både på deras mående och prestationsförmåga. Om inte det finns på plats, dras verkningsgraden ner oavsett hur väl strukturerad organisationen är. Rädslorna måste drivas ut för att möjligheterna ska få fritt spelrum: ”Drive out fear”, för att citera Dr Deming.

 

Koppla individens drivkrafter till verksamhets mål - på riktigt!

Under en intensiv fyratimmars workshop får du ta del av en okomplicerad trestegsprocess som stärker relationer och tillit, och som du kan applicera direkt på hemmaplan. Det bygger på den senaste forskningen och de mest verkningsfulla metoderna för att utveckla självledarskap, laganda och engagemang i din organisation. Den gör det lättare för dig att koppla ihop individens egna drivkrafter med organisationens strategier, mål, processer och aktiviteter. Långsiktigt hjälper den dig att få organisationens delar att fungera som en följsam enhet, istället för att fastna i ständiga "vi-och-dom"-resonemang.

 

Du kommer kunna skapa en kultur för högre och hållbara prestationer!

Förutom själva metoden får du också insikt i varför den fungerar, vilka mänskliga mekanismer den adresserar, och hur den kan användas för att bygga den typ av kultur som är önskvärd i din organisation: Önskade värderingar, attityder och beteenden.

Hjärtligt välkommen att jobba med det nya samarbetsformatet som leder till helt nya möjligheter i din organisation!

 

För vem: Alla som är framgångsvilliga och har en önskan att vilja växa som grupp och organisation

 

När: Stockholm 13 Maj 

 

Workshopledare: är insiktspionjärerna Joakim Ahlström, Ola Ljunggren Bergeå och Jan Orvegård.

 

Tider: Registrering börjar vid 08:00. Insiktsworkshopen startar 08:30 och håller på fram till lunch 12:30  

Kostnad: 

Enskilda deltagarplatser: kostar 2990 kr/person exkl moms.

Grupprabatter: 

Liten grupp: 25 % rabatt! Kom fyra eller fler och erhåll 25 % rabatt: 

Prisexempel per grupp om fyra: 8 970 kr exkl moms (=ca 2 240 kr/person).

Större grupp: 50 % rabatt! Kom tio eller fler betala endast för fem. 

Prisexempel per grupp om tio: 14 950 kr exkl moms (= 1 495 kr/person). Kontakta oss på jan.orvegard@real8.se när du vill anmäla fler än 10.

Anmälan kräver endast namn på kontaktperson och du kommer att få fråga kring vilka som skall delta från din organisation någon vecka innan eventet. Anmälan är kostnadsfritt avbokningsbar till 4 veckor innan eventet.