top of page

tis 01 juni

|

Webbmöte via Zoom

Skapa en utvecklande feedbackkultur (1)

Feedback är ett av de mest kraftfulla verktyg som finns för att stärka prestationer, utveckling och lärande i en organisation.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Skapa en utvecklande feedbackkultur (1)

Tid & Plats

01 juni 2021 12:30

Webbmöte via Zoom

Om...

Feedback är ett av de mest kraftfulla verktyg som finns för att stärka prestationer, utveckling och lärande i en organisation. Ändå lider många organisationer av hopplöst dåliga feedbackkulturer, där människor varken får möjlighet att känna sig sedda, bekräftade och uppskattade – eller får se vilken potential de kan tillvarata genom förändrade beteenden och perspektiv.

I Real8s Kraftrum den 11 maj sätter vi fokus på hur du som ledare kan bygga en starkare feedbackkultur i din organisation och därmed åstadkomma:

- Snabbare utveckling av er prestationsförmåga som organisation

- En starkare lärandekultur och högre engagemang i förbättringsarbetet

- Förbättrade resultat både individuellt och tillsammans

- Större öppenhet och respekt i relationer – med ökad psykologisk trygghet som resultat

Baserat på erfarenheter av kulturutveckling i en lång rad organisationer under de senaste 15 åren vill vi på Real8 lyfta fram det vi ser som de allra viktigaste stegen för att åstadkomma en stark och levande feedbackkultur.

Du får med dig perspektiv och verktyg som du kan använda för att stärka er förmåga och era organisatoriska vanor inom utvecklande återkoppling – i olika team, ledningsgrupper och hela er organisation.

Hjärtligt välkommen till en utvecklande timme som vi hoppas ska få dig att ta vara på din organisations potential på helt nya sätt!

bottom of page