top of page

ons 02 okt.

|

I deltagande bolags lokaler/Mälardalen

Real Opex Nätverk

Operationell excellens genom människan. Värdbolag: Volvo CE, Ahsell Logistikcentrum, AstraZeneca, Toyota Material Handling och Scania CV

Registration is Closed
See other events
Real Opex Nätverk

Tid & Plats

02 okt. 2019 10:00 – 27 jan. 2020 15:30

I deltagande bolags lokaler/Mälardalen

Om...

REAL OPEX Nätverket

Ger er tillgång till de mest verkningsfulla metoderna för att skapa ett genuint medarbetarengagemang. Istället för kortsiktig inspiration som kräver ständig påfyllnad sätter REAL OPEX fokus på de redskap och tillvägagångssätt som systematiskt skapar starkare sammanhållning och bättre resultat. Kulturen i vår verksamhet är i första hand konsekvensen av hur vi tidigare hanterat våra tuffaste utmaningar och problem. För att skapa en kultur präglad av högt engagemang behöver vi ta oss an våra nuvarande utmaningar på ett nytt sätt: Vi måste skapa en tillitsfull miljö där vi kan förena våra förmågor och tillsammans lösa de problem som är viktigast i formandet av vår gemensamma framtid. Tanken med REAL OPEX är att ge dig en chans att äntligen komma åt era mest långlivade problem, samtidigt som du lägger grunden till er framtida framgång. 

VAD ORGANISATIONER SOM INGÅR I REAL OPEX-NÄTVERKET FÅR

  • Medverka med upp till tre personer vid fem heldagsträffar vars specifika teman ni är med och bestämmer
  • Ta del av erfarenheter, tips och råd genom att regelbundet träffa andra praktiker, experter och forskare
  • Möjlighet att lösa er organisations viktigaste problem genom att ta upp dem till diskussion på ett helt nytt sätt
  • Verkningsfulla metoder, perspektiv och idéer som gör skillnad i din egen organisation
  • Löpande coachning kring ett förbättringsinitiativ du driver i din egen verksamhet
  • Ett utökat personligt nätverk för framtida kontakter

NÄTVERKETS STRUKTUR OCH GENOMFÖRANDET AV TRÄFFARNA

Varje nätverk består av maximalt tio medlemsorganisationer och har fem handledda träffar under ett års tid. Träffarna hålls i några av medlemsorganisationernas lokaler i Stockholmstrakten. och pågår mellan 10.00 och 15.30. Det specifika temat på varje träff bestäms av medlemmarna och med detta som utgångspunkt förbereder nätverksledare träffen genom att sammanställa och skicka ut den senaste forskningen inom området samt bjuda in pionjärer och experter från hela världen. Nätverksledarna faciliteter träffarna och ansvarar för att medlemmarna förväntningar uppfylls.

 

DELTAGARNAS INVESTERING

Att ha med en deltagare i nätverket kostar 20 kkr. Att ha med två deltagare kostar 30 kkr och tre deltagare från en och samma verksamhet betalar totalt 35 kkr. Alla priser är exklusive moms.  

Nöjd-kund-garanti: Skulle ni inte vara nöjda med nätverket får ni pengarna tillbaka.

Innehåll nätverksträffar och info om deltagande värdbolag

bottom of page