Processen som skapar samverkan i världsklass. Kostnadsfritt On-line möte

Under ett energigivande kostnadsfritt webbmöte får du prova på en intensiv och kraftfull process för att utveckla ledarskap, självledarskap, engagemang och laganda i din organisation.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Processen som skapar samverkan i världsklass. Kostnadsfritt On-line möte

Tid & Plats

18 okt. 2021 11:30 – 12:30 CEST

Webbseminarium via Zoom

Om...

Öka din energi och framgångsvilja - testa processen som skapar vi-känsla i världsklass

Under en intensiv session kommer du prova på hur det blir möjligt för en individ i en grupp människor att nå sin egen potential och våga ta steg de inte tidigare har tagit.

Du lär dig processen på mindre än 1 timme

Du får testa en gruppbaserad process som skapar rätt förutsättningar för högre engagemang. Processen skapar ett sammanhang där alla på allvar vågar lyssna på sig själva och varandra. Och som genomsyras av mod, energi och framgångsvilja. Det skapas en miljö för djup mänsklig utveckling, som i sin tur möjliggör framgångsrik utveckling av affärer, processer, organisationer eller samhällen.

Processen är enkelt att förstå och förbluffande effektfullt. Det tar utgångspunkt i behov vi alla har: Att bli sedd och erkänd, att få säga det som behöver sägas, och att ta avstamp i sina egna och varandras drivkrafter. Effekterna märks redan vid första sessionen – och om ni använder er av formatet regelbundet garanterar vi en bestående kulturförändring.

Upplev Real8s process för hur du skapar varaktigt engagemang och samverkan- på riktigt!

Varmt välkommen att ta del av senaste rönen och de mest verkningsfulla metoderna för att utveckla självledarskap, laganda och engagemang i din organisation.

Webbmötet är ett kostnadsfritt upplevelsebaserat interaktivt möte.