Lyft ledningsgruppen till nästa nivå!

Välkommen till ett webbmöte för dig som vill mer, för dig som vill att viljan att utvecklas ska besegra rädslan att utforska det nya, som vill att stödet och feedbacken ni ger varandra omvandlas i stärkta personliga bidrag, som vill ta vara på all den kollektiva kraft som du vet finns i ditt team.

Anmälan är stängd.
Se andra evenemang
Lyft ledningsgruppen till nästa nivå!

Tid & Plats

10 mars 2021 15:00 – 16:00

Zoom

Om...

Varför är det så svårt? 

Vad är det egentligen som sätter sig i vägen för er utveckling och framgång, den utveckling och framgång som du innerst inne vet är möjlig?

Den frågan har vi INTE svaret på. Men vi kan hjälpa dig att hitta det. Och inte nog med det. Vi kan hjälpa dig och dina kollegor att ta er förbi hindren, att bryta igenom barriärerna, och nå ett tillstånd av ännu större tillfredsställelse och tillförsikt, ökad kollektiv handlingskraft och mer hållbar framgång. 

Är du nyfiken på hur en sådan förflyttning kan se ut och lära dig mer om vad som krävs för att lyckas? Då är du hjärtligt välkommen att delta i detta webbseminarium där du får ta del av drivkrafterna, ledarskapet och glädjen i: 

  • Att gå från känslan av att aldrig riktigt kunna kraftsamla i viktiga frågor till att känna en genuin och påtaglig vi-känlsa där allas unika styrkor och personliga bidrag får utlopp
  • Att tillsammans öka verksamhetens effektivitet med 15 % på bara tre månader, utan fokus på nyckeltal
  • Att på under åtta veckor gå från en grupp revirskyddande individer till ett sammansvetsat team med total hängivenhet åt det gemensamma syftet

Välkommen till en energigivande erfarenhet som leder dig närmare det du vill och redan vet är möjligt! 

När du anmäler dig så får du ett meddelande med Zoom-länken du behöver för att ansluta.

När:  Onsdag 10 mars i kl 15:00-16:00

Hur:  Webinarie, du får en länk i anslutning till eventet och i bekräftelsemailet

Pris: Kostnadsfritt