top of page

tors 23 maj

|

Stockholm

Kostnadsfritt Frukostseminarie

Under en energigivande morgontimme expanderar du din förmåga att utveckla ledarskap, självledarskap, engagemang och laganda i din organisation.

Registration is Closed
See other events
Kostnadsfritt Frukostseminarie

Tid & Plats

23 maj 2019 07:30 – 9:00

Stockholm, Hotel Hellsten Luntmakargatan 68, 113 51 Stockholm

Om...

Tillit och äkta samverkan - på riktigt!

För dig är det här sannolikt inget nytt. Du har sett det i din vardag, du har tagit del av forskningen som understryker det självklara - att det inte är vår utbildning, våra verktyg eller våra processer som skapar framgång! Nej, det är istället det osynliga kitt som binder oss samman, våra relationer och det klimat vi tillsammans skapar – som ger det riktiga effekten.

Så, varför läggs det inte mer tid och resurser på det, trots att vi alla känner frustrationen på de uteblivna resultaten och de missade målen? Svaret är enkelt. Vi vet inte hur!!

• Vet du exempelvis hur du kopplar ihop individens egna drivkrafter med organisationens strategier,

mål och aktiviteter?

• Känner du dig trygg med hur du får organisationens delar att fungera som en följsam enhet, istället

för att fastna i ständiga vi-och-dem-resonemang?

Allt detta går att fixa till och det behöver inte ens vara svårt. När du förstår de mänskliga mekanismerna bakom djup tillit och äkta samverkan blir det till och med enkelt.

Under den kostnadsfria frukosten i centrala Stockholm får du ta del av en okomplicerad trestegsprocess som stärker relationer, bygger tillit och som du kan applicera direkt på hemmaplan!

Varmt välkommen att under valfritt tillfälle, ta del av senaste rönen och de mest verkningsfulla metoderna för att utveckla självledarskap, laganda och engagemang i din organisation.

Frukostledare är insiktspionjärerna Joakim Ahlström, Ola Ljunggren Bergeå och Jan Orvegård.

bottom of page