top of page

fre 18 sep.

|

Hotell Hellsten

Hur du ökar din energi och skapar samverkan i världsklass!

Under en energigivande kostnadsfri morgontimme expanderar du din förmåga att utveckla ledarskap, självledarskap, engagemang och laganda i din organisation.

Registration is Closed
See other events
Hur du ökar din energi och skapar samverkan i världsklass!

Tid & Plats

18 sep. 2020 07:30 – 9:00

Hotell Hellsten, Luntmakargatan 68, 113 51 Stockholm, Sweden

Om...

Öka din energi och framgångsvilja - testa processen som skapar vi-känsla i världsklass

Under en intensiv session kommer du prova på hur det blir möjligt för en individ i en grupp människor att nå sin egen potential och våga ta steg de inte tidigare har tagit.

Du lär dig formatet på mindre än 1 timme

Du får testa ett gruppbaserat format som skapar rätt förutsättningar för den förändring som behöver ske. Formatet skapar ett sammanhang där alla på allvar vågar lyssna på sig själva och varandra. Det skapar mod, energi och framgångsvilja. Det skapar ett rum för djup mänsklig utveckling, som i sin tur möjliggör framgångsrik utveckling av affärer, processer, organisationer eller samhällen.

Formatet är enkelt att förstå och förbluffande effektfullt. Det tar utgångspunkt i behov vi alla har: Att bli sedd och erkänd, att få säga det som behöver sägas, och att ta avstamp i sina egna och varandras drivkrafter. Effekterna märks redan vid första sessionen – och om ni använder er av formatet regelbundet garanterar vi en bestående kulturförändring.

Formatet skapar ett sammanhang där alla på allvar vågar lyssna på sig själva och varandra.

Upplev processen för hur du skapar varaktigt engagemang och samverkan - på riktigt!

Real8s format ger dig och din grupp eller organisation en unik möjlighet att utvecklas. Ni får modet att ta itu med gamla surdegar, och sätta ord på outtalade föreställningar om er själva och andra. Ni skapar ett nytt klimat där det blir självklart att bejaka varandras styrkor och möjligheter.

Ni växer, stärker era relationer och skapar den tillit och trygghet som behövs för att våga släppa begränsande mönster och få ut maximalt av dig och gruppens potential. Ni lyckas med det ni tidigare misslyckats med, och skapar resultat ni aldrig tidigare uppnått.

Under den kostnadsfria frukosten i centrala Stockholm får du ta del av en okomplicerad trestegsprocess som stärker relationer, bygger tillit och som du kan applicera direkt på hemmaplan!

 

Varmt välkommen att under valfritt tillfälle, ta del av senaste rönen och de mest verkningsfulla metoderna för att utveckla självledarskap, laganda och engagemang i din organisation.

 

Frukostledare är insiktspionjärerna Joakim Ahlström, Ola Ljunggren Bergeå och Jan Orvegård.

Tider: Frukost startar vid 07:30. Seminariet börjar 08:00.

Plats: Centralt i Stockholm. Luntmakargatan 68 Hotell Hellsten 

Corona: På grund av rådande rekommendationer så är antalet deltagarplatser mycket begränsade - så boka i tid.

bottom of page