Handlingsstark– Så maxar du ditt och andras engagemang!

Kostnadsfri inspirationsföreläsning via Zoom som ger dig redskap att öka energin i era möten, utveckla ett mer konstruktivt förhållningssätt till förändring och stärka allas engagemang för era gemensamma mål och visioner.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Handlingsstark– Så maxar du ditt och andras engagemang!

Tid & Plats

17 mars 2021 11:30 – 12:25 CET

Zoom

Om...

Den vassaste strategin, den senaste teknologin och de smartaste checklistorna i all ära, det absolut viktigaste för ALL långsiktig framgång i en verksamhet är den mänskliga faktorn och det mänskliga samspelet. Nyckelordet är tillsammans. Bara tillsammans kan vi skapa en positiv spiral av genuint engagemang och bli handlingsstarka. Bara genom samverkan får vi kraft nog att lyckas med de riktigt viktiga förändringarna.

Om du är chef, delta för att lära dig hur du utvecklar en handlingsstark organisation där alla kommer till sin rätt. Du får tiofalt tillbaka när människorna omkring dig växer och ditt arbete som chef blir både enklare och roligare. De förhållningssätt och metoder som presenteras utgår från världsledande experters och forskares slutsatser och har visat sig ge önskad effekt oberoende av kultur, situation och sammanhang.

Om föreläsaren:

Joakim Ahlström är vd för Real8 Consulting Group och en internationellt erkänd pionjär inom ledarskap och kraftfull samverkan. Utöver hans senaste bok Handlingsstark – så maxar du ditt och andras engagemang har han också skrivit How to Succeed with Continuous Improvement (2014) och SUCKCESS Free from Fear, Full of Power (2018). Som organisationscoach har Joakim hjälpt företag som Coca-Cola, Volvo, Ericsson och Ikea att nå hållbar resultatförbättring genom att utveckla en handlingsstark organisation.