FULLSATT!!! Webbseminarium: Så skapar du trygghet i förändring

Förändringsprocesser kan skapa rädslor och driva oönskade beteenden. Hur kan du som ledare bidra till en djupare känsla av trygghet och självledarskap i förändringen?

Anmälan är stängd.
Se andra evenemang
FULLSATT!!!               Webbseminarium: Så skapar du trygghet i förändring

Tid & Plats

19 dec. 2019 08:00 – 9:00

Webbmöte

Om...

En stor anledning till att människor skyr förändring är att de upplever en känsla av förlorad kontroll. Samtidigt är förändring något som ständigt måste ske i alla organisationer.   

Hur kan du som ledare bidra till en djupare känsla av trygghet och självledarskap hos alla som deltar i förändringen? Det vill Ola Ljunggren Bergeå hjälpa dig med i det kostnadsfria webbseminarium som vi på Real8 Consulting Group arrangerar.  

Du får bland annat ta del av:  •    Vilka drivkrafter som ligger bakom förändringsmotstånd, och varför du måste förstå dem  •    Hur du som ledare kan underlätta förändringen genom åtgärder som faktiskt spelar roll  •    Hur människor kan bli genuint motiverade och engagerade i förändringsprocessen  •    Hur du kan grunda dig själv som förändringsagent och förbättringscoach och därmed alltid skapa större driv i förändringarna.   

När: Torsdag 19/12 kl 8.00 – 9.00  Hur: Via webben, du får en länk när du anmält dig.  Pris: Kostnadsfritt