Att lyckas med Affärsdriven HR!

Välkommen till en kostnadsfri interaktiv HR-verkstad* on-line om Affärsdriven HR. Tillsammans utforskar vi hur det påverkar dig och vad du behöver fylla på.

Anmälan är stängd.
Se andra evenemang
Att lyckas med Affärsdriven HR!

Tid & Plats

27 maj 2021 11:30 – 12:55 CEST

Zoom

Om...

Affärsdriven HR - Vad är det och hur påverkar det dig? 

En HR-strategi eller HR-arbetet generellt blir inte värdefullt, eller ens framgångsrikt, om inte man förstår vad som är viktigast i en organisation. Frågan som HR ständigt borde förhålla sig till är: Hur kan HR bidra till affären och till nyttor för kund och ägare?

Det är först då som insatserna kan skapa och också påvisa värde. Idén är att du behöver vara nära kärnan i verksamheten, för att kunna förstå och känna vilket stöd HR kan göra för att stötta; affären – kulturen – medarbetarna – människorna. Men hur gör du det på bästa sätt?

Det här är utgångspunkten i vad vi kommer att utforska tillsammans med dig under vår interaktiva HR Verkstad online.

Med ett helt nytt sätt att samskapa** kring en viktig frågeställning får du, tillsammans med Christine Klinge, Vice President HR på Atlas Copco, utforska hur HR kan och behöver utvecklas. Du kommer själv söka fram svar hur du/ni på bästa sätt kan bidra till affärsmålen!

Varmt välkommen till ett energigivande interaktivt och upplevelsebaserat möte för att djupdyka i dina förutsättningar att bli än mer framgångsrik i ert HR arbete.

När du anmäler dig så får du ett meddelande med Zoom-länken du behöver för att ansluta.

När:  Torsdag 27 maj kl 11:30 - 12:55

Hur:  Webinarie, du får en länk i anslutning till eventet och i bekräftelsemailet

Pris: Kostnadsfritt

* HR-verkstad är ett samarbete mellan Real8 Consulting Group och Comaea. Intentionen är att skapa forum och workshops för dig att utforska dig själv och din organisations HR arbete.

* *Samverkansmetoden ”The Beyond Process” bygger på att alla får komma till tals och använda hela sin kunskap och sina djupare insikter kring ett specifikt problem. I den ömsesidigt positiva miljön blir det lättare att våga utforska och umgås med sina egna tankar kring ett problem. Vid återkommande korta reflektioner ökar också möjligheten för en öppen och genuin grundorsaksanalys. Först då kan frågeställningarna på riktigt utforskas.